Ιστορικό Προσωπικό Εκπαίδευση Έρευνα Εξοπλισμός Δημοσιεύσεις
   

ΜΕΛΗ ΔΕΠ

 

   
 

Γιάννης Φίλης, Καθηγητής - Διευθυντής Εργαστηρίου

Ο Γιάννης Α. Φίλης γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1950. Έλαβε το δίπλωμα Ηλεκτρολόγου-Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο το 1973. Έλαβε M.S. (1978), Engineer Degree (1979), και Ph.D. (1980) στην Επιστήμη Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA).

Από το 1980 έως το 1986 ήταν Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (Boston University), Η.Π.Α. Από το 1986 εργάζεται στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου είναι Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιομηχανικής Παραγωγής με Υπολογιστές (CAM). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι ο Στοχαστικός Έλεγχος, τα Συστήματα διακεκριμένων γεγονότων και εφαρμογές σε Συστήματα Παραγωγής και Περιβαλλοντικά Συστήματα.

 

 

 

Ιδρυτής και Διευθυντής του Πάρκου Χλωρίδας & Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

 

Βασίλης Κουικόγλου, Καθηγητής

Ο Βασίλης Κουικόγλου γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 1961. Έλαβε το δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο το 1985. Έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα στα Συστήματα Παραγωγής το 1989 από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η Ανάλυση και βελτιστοποίηση των συστημάτων παραγωγής.

 

 

Ευστράτιος Ιωαννίδης

Εκλεγμένος Επίκουρος Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο: Ανάλυση & Βελτιστοποίηση Γραμμών και Δικτύων Παραγωγής

 

ΕΠ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

       
 

Άγγελος Οικονομόπουλος, Διπλ. Μηχανικός Π. & Δ.

Ο Άγγελος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Έχει πτυχίο Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης από το Πολυτεχνείο Κρήτης και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Συστήματα Παραγωγής από το ίδιο τμήμα. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα είναι στην ανάλυση και τον έλεγχο συστημάτων παραγωγής. Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης υπό την επίβλεψη του καθ. Βασίλη Κουϊκόγλου. Η διατριβή του έχει ως αντικείμενο τον συντονισμό στη λήψη αποφάσεων για τον έλεγχο παραγωγής, ποιότητας και πωλήσεων σε δίκτυα παραγωγής.

 

 

Δημήτρης Κωνσταντάς, Διπλ. Μηχανικός Π. & Δ.

 

       
 

 

Ανακοινώσεις

Αναγνωστήριο

Συνδέσεις

Χρήσιμα

Επικοινωνία

         

 

Technical University of Crete, University Campus,

Kounoupidiana, 73100 Chania, Greece

Tel: +3028210-37325